Kto sledoval kariéru Mariána Semana, vie, že to nemal v živote ľahké. Vyhadzov z domu, drogy či pokus o samovraždu – to bola temná minulosť iba 20-ročného YouTubera a influencera, o ktorom si mnohí mysleli, že je už z najhoršieho vonku. Žiaľ, Slovensko šokovala správa o jeho smrti.

Nedávne úmrtie slovenského influencera a YouTubera otriaslo celou základňou verných fanúšikov. Iba 20-ročný Majo Seman bojoval so závislosťou na drogách a silu s ukončením užívania mu dodávali práve sledovatelia.

Slovenský YouTuber a influencer Majo Seman sa zrejme nevyrovnal s rýchlo rastúcou slávou a objavila sa uňho závislosť na drogách. S priateľkou Adelou boli závislí na heroíne a napriek snahe o podstúpení liečby sa naplnil ten najhorší scenár.

O svojej závislosti otvorene a verejne hovoril na sociálnych sieťach a fanúšikovia mu boli veľkou oporou. Jeho priateľka Adela bohužiaľ do závislosti spadla tiež a ona bola tá, ktorá videla influencera naposledy živého. Internet je plný videí od Maja, na ktorých ukazuje dopady závislosti na heroíne, a rozhodne to nie je pekný pohľad.

Článok pokračuje na ďalšej strane.