„Dnes nás navždy opustil po tragickej nehode môj brat Boris. Mali sme konečne po 30. rokoch svoju spoločnú budúcnosť ešte len pred sebou. Ostaneš moja najväčšia inšpirácia v živote. Ďakujem za všetko. R.I.P. With love, Mario,“ znie srdcervúci odkaz milovanému bratovi.

Na slová zarmútenej rodiny zareagovali známi i neznámi slovami sústrasti i prekvapením nad jeho náhlym skonom.

Smúti aj známy politik
„Borino s tebou mi navždy odchádza časť mojej mladosti. Vyjadrujem úprimnú sústrasť tvojej rodine v Amerike, ale aj tu maminke Majke a bráškovi Máriovi. Odpočívaj v pokoji, kamarát,“ napísal politik Boris Kollár.

Nezabudnuteľný vojak Vladko
Tí skôr narodení si pamätajú Borisa Slivku najmä zo seriálu Chlapci a chlapi (1988), kde hral úlohu Vlada Rutkaja, temperamentného, žiarlivého, ale aj kamarátskeho traktoristu zo slovenskej dediny, ktorý narukoval do Čiech a doma nechal tehotnú manželku Máriu, ktorú stvárnila herečka Petra Vančíková. Jeho brata Števa si zahral Peter Marcin.

Boris Slivka sa narodil 5. novembra 1963 v Bratislave. Talent zdedil po svojich rodičoch komikovi, hercovi a spevákovi Michalovi Slivkovi a mame herečke, speváčke a moderátorke Maji Velšicovej. Pred kamerou stál už ako jedenásťročný. Neskôr ako 25-ročný sa rozhodol emigrovať do USA, kde sa začal venovať biznisu v oblasti realít.

FOTOGALÉRIA: