Priatelia (v angličtine Friends) je americký televízny sitkom, ktorý je považovaný za jeden z najpopulárnejších televíznych seriálov z konca 90. rokov 20. storočia. Seriál zobrazuje život šiestich mladých ľudí žijúcich v Greenwich Village v New Yorku, ktorí sa navzájom poznajú a riešia spoločné problémy.

V roku 1994 sa stal celosvetovým fenoménom televízny sitcom Priatelia, ktorý dodnes patrí k najúspešnejším programom všetkých čias. Nezameniteľnú šesticu hlavných postáv, ktoré sa len nedávno opäť vrátili pred televízne kamery, však dopĺňali aj ďalší herci.

Svet obletela smutná správa o náhlom úmrti jedného z hercov legendárneho amerického sitkomu Priatelia. Diváci ho milovali. V týchto dňoch však majú hlavy v smútku, keďže odišiel na večný odpočinok.

V roku 2018 lekári hercovi diagnostikovali pokročilú rakovinu prostaty. Choroba sa mu neskôr rozšírila aj do kostí. Jeho manažér pripomenul, že sa v snahe pomôcť čo najviac ľuďom nebál svoj príbeh zverejniť a presviedčal mužov, aby už od 40 rokov podstupovali krvný test, ktorý môže rakovinu prostaty odhaliť. Už tušíte o koho ide? Čitajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.