Je tomu už zopár dní, čo farmársky statok nečakane opustil Miroslav Pajtáš, ktorý pred kamerami tvoril pár so Stankou Klčovou. Dvojica predvádzala pred divákmi poriadne talianske partnerstvo, pričom východniar nedokáže prísť svojej televíznej partnerke po opustení reality šou na meno.

Miroslav Pajtáš opustil Farmu po ôsmich týždňoch. Hoci žije v Anglicku, nesadol hneď na prvé lietadlo a prišiel o svojich zážitkoch porozprávať do štúdia zákulisného magazínu Farmy X-TRA. A z jeho slov zostanú mnohí fanúšikovia zaskočení. A určite aj jeho farmárska láska Stanka Klčová.

Miro sa totiž priznal, že duel s Natáliou vypustil. Chcel ísť preč, už ho to na statku nebavilo a zo Stanky mal depresie. Keď odišiel z Farmy, pozrel si niekoľko častí a úplne na ňu zmenil názor.

Kým na Farme sa spočiatku zdalo, že Miro a Stanka k sebe majú skutočne blízko, po pár týždňoch sa postupne začali objavovať ich údajní partneri, ktorí ich mali čakať v pohodlí domov. Ako však statný súťažiaci opakovane prezradil, jeho srdce patrí inej žienke…

Článok pokračuje na ďalšej strane.