Slavomír a Tatiana Kopilovci podnikajú 15 rokov v gastrosektore. Na ich Palacinkárni u priateľov sa objavili transparenty upozorňujúci na problém, ktorý má čoraz viac malých podnikateľov. Stránke nitranoviny.sk poskytli krátky rozhovor o tom, čo ich k tomu viedlo.

Slovensko na Covid automate tmavne a opatrenia sa sprísňujú. Mnoho okresov je už dnes čiernych a majitelia reštaurácií sú tak opäť odkázaní na predávanie jedla cez okienko. Pri fitnescentrách je situácia ešte horšia, tie musia mať v čiernej zatvorené úplne.

Prečo očkovaní nemajú slobodu, keď vakcínu znamenala slobodu? Z vlastnej skúsenosti viem, že očkovať sa dali aj moji priatelia preto, lebo sa chceli slobodne pohybovať, cestovať a byť chránení pred ochorením.

Logicky by teda vakcína mala chrániť ľudí pred ťažkým priebehom choroby a teda by sa nich obmedzenia nemali vzťahovať. Prečo sa teda obmedzujú prevádzky v tzv. čiernych okresoch?

Článok pokračuje na ďalšej strane.