To, čo predvádzajú niektorí farmári, už prekračuje všetky medze. V deň duelu totiž vyfasovali od hospodára sud piva a jeho obsah mizne bleskovou rýchlosťou. A to hlavne zásluhou Mesuta a Dávida.

večer sa farmári držali na uzde, hneď na druhý deň ráno niektorí vstali s poriadnou slinou. Reč je o Mesutovi a Dávidovi. Namiesto raňajok si začali čapovať pivo a už po pár hodinách ledva stáli na nohách.

Dokonca, aj keď prišla Evelyn s listom, obaja pri stole drzo chľastali. Keď odišla, veselo v tom pokračovali. Mesut sa dokonca aj vykašľal na zvieratá, hoci sľúbil, že ich pôjde nakŕmiť. ,,Som strašne prekvapený. Myslím, že na tejto Farme zavládla strašná anarchia,“ pohoršoval sa Peťo.

Na Farme sa začal nový deň a Dávid s Mesutom sa len ťažko rozpomínali, čo povyvádzali deň predtým. Obaja sa utvrdzovali, že azda bude všetko v poriadku. Ale nebude. Hospodár Martin prišiel na statok už skoro ráno, pretože jedno prasa je pravdepodobne choré a jeho stav si prišiel skontrolovať ešte aj pred rozdelením úloh. Tam sa dozvedel o kauze s morkou.

Článok pokračuje na ďalšej strane.