Britský spevák Elton John (75) už čoskoro vypustil do sveta svoju knihu Ja, v ktorej sa prihovára nielen o svojom živote, ale aj o niekoľkých ďalších celebritách.

Medzi nimi je aj zosnulý kráľ popu Michael Jackson († 50), ktorého John poznal ešte z éry skupiny The Jackson 5. Podľa Eltona bol Jackson v posledných rokoch svojho života psychicky chorý a v jeho prítomnosti mu bolo prinajmenšom veľmi nepríjemne.

Elton John a Michael Jackson sa poznali a boli priateľmi po dlhé roky. Britský spevák zrejme aj preto dlho mlčal o tom, čo si o kráľovi popu myslel v posledných rokoch jeho života. Podľa serveru thesun.co.uk sa ale teraz úprimne rozhovoril vo svojej knihe, kde Michaela opísal ako psychicky chorého človeka, ktorý sa pred svojou smrťou úplne zbláznil.

Svoj názor na Jacksona uviedol Elton vraj veľmi úprimne. „Boh vie, čo sa mu preháňalo hlavou a čo všetko bolo v liekoch na predpis, ktorými sa ládoval. Ale vždy, keď som ho v neskorších rokoch videl, hovoril som si, že sa chudák úplne zbláznil. A keď hovorím zbláznil, myslím tým, že bol skutočne psychicky chorý. Bolo nepríjemné vôbec byť v jeho prítomnosti, „ napísal John vo svojej knihe. Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.