Niektoré ženy sa ani veľmi nemusia snažiť a ich úspechy u mužov sú zaručené. Pýtate sa prečo tomu tak je? Máme vysvetlenie, s ktorým prišli sami vedci. Na čo teda došli?

Hlavné je vraj posúdenie a zhodnotenie toho, či dotyčná bude schopná dať mužovi potomka. To je pre mužov prioritným určujúcim faktorom či má o konkrétnu ženu záujem, alebo nie. Určité ženské vlastnosti ju robia atraktívnou, pretože sú spájané s dobrým zdravím a hlavne s plodnosťou. Keď si muž aj keď nevedomky týchto povahových vlastností všimne, nedokáže odolať.

Čomu muži teda na ženách dávajú prednosť?

  1. Úzky pás a širšie boky

Širší pás sa vzťahuje k plodnosti danej ženy, pravdepodobnosti silného a zdravého potomstva a tiež zárukou jednoduchého pôrodu. Muža najviac vzrušuje, ak je pomer pásu versus bokov 7:10, čo znamená 70 cm v páse, 100 cm cez boky. Akonáhle takú ženu uvidí, ich podvedomie začne pracovať na plné obrátky a sú ochotní urobiť čokoľvek. Postava tvaru presýpacích hodín je jednoducho podľa mužského pohľadu tou najkrajšou a najpríťažlivejšou.

2. Vášnivý vysoký hlas

Zatiaľ čo ženy dávajú prednosť hlbokému hlasu, muži vraj naopak nemôžu odolať vysokému tónu hlasu ženy. Vraj to v nich vyvoláva predstavu niečoho mladého, zvodného, neobjaveného, atraktívneho a zdravého. Tu ale existuje mnoho výnimiek, ale všeobecne sa kladie dôraz na pocit mladosti a s tým spojená možnosť plodnosti.

3.Tvár

Pre mužov je veľmi dôležitý atraktívny vzhľad ženy. Ideálnym považujú tvár ženy, ktorý by mal byť symetrický s veľkými očami, plnými perami, malým nosom a krásnym úsmevom. K tomu ešte zdravé biele zuby a dlhšie vlasy a žiadny muž neodolá. Aj keď sú pre nich atraktívnejšie blondínky, ktoré evokujú mladosti a plodnosť, niektorí uprednostňujú tmavovlásky, tie v nich vyvolávajú pocit väčšej sexuality a rodiny.

4. Povaha

Muža viac priťahujú neprístupné, tajuplné a na prvý pohľad nečitateľné ženy, ktoré ovládajú schopnosť počúvať a radšej mlčia, než za každú cenu presadzujú svoj názor. Chcú ženu dobýjať a usilovať o jej priazeň. Čím viac sa žena prejavuje ako krehká bytosť, ktorá potrebuje ochranu a pomoc silných mužských paží, tým je atraktívnejšia, pretože muži sú od prírody ochrancovia a ich povahe lichotí to, že sa na nich žena spolieha a potrebuje ich.

Článok pokračuje na ďalšej strane…