Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) je otcom jedenástich detí, ktoré má s desiatimi partnerkami. Dlhé roky bola oficiálnou partnerkou šéfa parlamentu Andrea Heringhová (41), no už dlhší čas sa po jeho boku objavuje iná žena – bývalá plavkyňa Barbora Richterová (32).

Ide o matku šiesteho dieťaťa Kollára. Spolu sa ukázali na viacerých spoločenských akciách, ale je známe, že trávia spoločne čas mimo kamier a pozornosti médií.

Richterová bola aj jednou z tých, ktoré sa o Kollára starali v nemocnici po jeho autonehode koncom októbra 2020. V aute vtedy s Kollárom sedela aj modelka Mirka Fabušová (35). Richterová počas jeho hospitalízácie trávila pri lôžku Kollára zrejme najviac času.

Politik a podnikateľ Boris Kollár bude opäť otcom. Pre portál Pluska.sk to sám potvrdil. Mamičkou jeho už dvanásteho potomka je Barbora Richterová, ktorá sa po jeho boku objavovala čoraz častejšie a dvojica má spolu jedného syna. Arturovi tak onedlho pribudne vlastný súrodenec. „Áno je to pravda. Je v 16-tom týždni,“ povedal šéf parlamentu pre portál.

FOTOGALÉRIA: