Sympatická herečka si práve užíva dovolenku pri mori, kde relaxuje so svojou rodinou. Nela si v bežnom živote nepotrpí na make-up, a preto jej nerobí problém pridať na Instagram aj zábery bez akýchkoľvek úprav.

Nela Pocisková (31) pôsobí na domácej šoubiznisovej scéne už dlhé roky, pričom kariéru začínala ako muzikálová herečka. Tvrdá disciplína a chuť na sebe pracovať priniesli slovenskej hviezde zaslúžené ovocie nielen v podobe úspechu, ale aj ukážkovej vypracovanej postavy.

Mnoho žien sa o svoj vzhľad stará až prehnane a bez dokonalého účesu či líčenia nevyjdú ani pred dom. Keďže Nela Pocisková musí byť pred kamerami vždy dokonale upravená, niet sa čo čudovať, že príťažlivá speváčka a herečka v súkromí preferuje skôr prirodzenú krásu.

Herečka a speváčka Nela Pocisková len prednedávnom vydala mimoriadne úspešný singel Magnet, na ktorom spolupracovala s Matúšom Kolárovským, pričom v ňom predviedla nielen výborný hlas, ale aj tanečný talent. Nie je žiadnym tajomstvom, že príťažlivá mamička Hektora (6) a Lianky (4) miluje pohyb, vďaka ktorému sa môže pýšiť doslova závideniahodnou postavou.

Článok pokračuje na ďalšej strane.