Dcéra prezidentky Zuzany Čaputovej Emma pracuje na tom, aby prerazila vo svete modelingu. Objavila sa na viacerých módnych prehliadkach a v januári si na svoj zoznam pripísala megaúspech. Pózovala na titulke uznávaného magazínu VOGUE CS.

Dcéra prezidentky SR Zuzany Čaputovej si prešla kvôli svojej začínajúcej kariére modelky mnohými hejtmi aj kritikou. Emma je ešte len na prahu dospievajúceho života, no už sa stala terčom posmeškov kvôli svojmu znamienku alebo v dôsledku politickej dráhy svojej mamy.

„Súčasný svet nepotrebuje revolúcie, ale inovácie. Nie je nutné boriť to minulé a nahradzovať ho niečím novým, ale posúvať, oživovať alebo prepožičiavať nový rozmer,“ píše Vogue na Instagrame. „Adam, Thali, Kryštof, Emma – nové tváre česko-slovenského modelingu patria ku generácii Z.,“ vychválili mladú štvoricu.

Emma ľudí zaujme na prvý pohľad krátkym zostrihom a výrazným znamienkom. „Inakosti sú momentálne veľmi, veľmi výstredné. Všetko, čo je iné, je naozaj in,“ povedal pre Plus 7 dní agent svetových topmodeliek Miro Šimonič (52). Napriek tomu to s kariérou mladej modelky nevidí ružovo.

Článok pokračuje na ďalšej strane.