Moje telo to prestalo zvládať „Moje telo to nejako prestalo zvládať a začala som krvácať, to je asi tak všetko, čo by som k tomu povedala. Je to na dobrej ceste, akurát musím viac odpočívať. Asi je to vekom takže sa budem modliť, aby to dobre dopadlo, a budem ležať,“ zverila sa Agáta so slovami, že je ešte len v jedenástom týždni tehotenstva, ktorý je stále rizikový.

„Som v jedenástom týždni, bohužiaľ to vyšlo skôr, než som chcela. Takže je to ešte v takej kritickej dobe. Budem dúfať, že bude všetko v pohode. Bábätko je v pohode a to asi stačí, je to pre ma veľmi intímna záležitosť.“

Jaromír mi pomohol, nie som na to sama V čase, keď Agáta ležala v nemocnici, sa vyrojili špekulácie, že pár prežíva vzťahovú krízu. A to iba z dôvodu, že modelka svojho partnera Jaromíra Soukupa nezdieľala na sociálne siete. Všetko je ale inak. Jaromír mi pomohol, nie som na to sama.

Hrozne sa ma dotklo, že sa všetko rieši. Chcem to ustáť, aby to bolo všetko dobré. Všetky ženy sme silné, nič iné nám nezostáva. Musím sa priznať, že som sa najviac tešila na to, až si ľahnem do postele a objímu ma moje deti. To je asi to najlepšie, čo môže žena v živote urobiť. Porodí deti a tie má,“ uzavrela s dojatím a zároveň poďakovala všetkým, ktorí pri nej stáli.

FOTO: