Za povestnou „38-osmičkou“ smútia fanúšikovia dodnes, no Demitrova smrť najviac zasiahla pozostalú rodinu. Paľo s tmavovlasou kráskou Máriou vychovávali dve deti, ktoré v čase jeho úmrtia mali 8 a 6 rokov. Starší syn Lucas je v súčasnosti už dospelák.

Obaja jeho potomkovia boli v čase leteckej tragédie maličkí. Demitrov syn mal 8 rokov, dcérka iba 6. Lucas však už v apríli dosiahol plnoletosť a vydal sa v športových šľapajach svojho otca. Namiesto hokeja ho to ale viac ťahalo k futbalu a vyzerá to tak, že má našliapnuté na naozaj slušnú kariéru. Lucas hrá za AS Trenčín vo Fortuna lige ako krídelník.

Športové sklony má podľa všetkého aj 16-ročná Zara, ktorá sa venovala atletike. Od tej však upustila a momentálne nie je známe, čomu okrem štúdia sa venuje. Z fotiek na sociálnej sieti je však nad slnko jasná jedna vec.

Pokiaľ by chcela, pokojne by sa mohla uplatniť aj v modelingu. Je krásna ako jej mama Majka, no už na prvý pohľad je zjavné, že jej črty sú viac podobné zosnulému otcovi. Aha, aká je kočka!

FOTOGALÉRIA: