2. Jen a Brad: Tajné rozhovory po rozchode
Keď sa Jennifer Aniston a Brad Pitt rozišli kvôli Angeline Jolie, obaja tvrdili, že zostali dobrými priateľmi a radi sa spolu rozprávajú. Ale osobní strážcovia si myslia, že išlo viac než len o rozhovory a dobré priateľstvo. Brad často navštevoval Jennifer, aj keď už spolu netvorili pár a väčšinu času trávili v spodnom prádle alebo plavkách.

Osobný strážca, ktorý bol z toho obvinený tvrdí, že ich Paparazzi naozaj zachytili ako sa má pár k sebe oveľa bližšie a vyzerá to na intímnejšie chvíle než len vedenie priateľského rozhovoru.

3. Johnny Depp napadol bývalú ženu alebo to bolo naopak?
Vzťah Johnnyho Deppa a Amber Heard bol od začiatku divoký. Sprevádzal ho aj búrlivý rozchod a rozvod. Amber obvinila herca, že je násilník, ktorý ju viackrát zbil.

Johnny sa dodnes bráni a tvrdí, že je nevinný, čo chce dokázať aj na súde. Právnici herca tvrdia, že Amber ho podvádzala s miliardárom Elonom Musk a tajne ju navštevoval, keď Depp pracoval a bol odcestovaný. Musk vraj mal byť v spoločnom príbytku dvojice aj v deň, keď Amber na internet zavesila svoje zranenia, ktoré jej mal údajne spôsobiť herec.

Verziu o nenásilnom Deppovi potvrdzuje aj bodyguard, ktorý už skôr tvrdil, že Amber je násilná a často mávala záchvaty hnevu. Tiež sa neraz stalo, že hádzala veci pod Deppovi a on bol ten, ktorý ju naozaj počúval. Nuž, na dohru si musíme ešte počkať!

FOTOGALÉRIA: