„Skúšobná lehota trvá niekoľko mesiacov, musia sa tam udiať ešte zákonné veci. Robí sa to postupne. Keby sme si to dieťa mali zobrať, až keby bolo oficiálne ,,štemplovo” naše, tak čakáme možno aj trištvrte roka. Našťastie tie postupy na Slovensku sú také, že si dieťa môžeme vziať akoby na dlhodobý návštevný pobyt, aby si zvykalo na rodičov, lebo čím skôr je u rodičov, tým skôr si dokáže vytvoriť puto,” uviedla blondínka, ktorá si spolu s Viktorom zvyká na úplne iný život. Starostlivosť o miminko však zatiaľ zvládajú super, či už cez deň alebo v noci.

Moderátorka uviedla, že novému životu prispôsobujú s Viktorom úplne všetko, a dokonca zrušila svoje večerné pracovné aktivity.

„Bol to taký škrt cez rozpočet, nemyslím však finančný. Zrazu musíte preorganizovať celý život. Bol to celkom záhul, už teraz sme na to navyknutejší. Musím povedať, že to bola veľká psychická šupa,“ hovorí Adela otvorene o obrovskej zmene.

Televízna tvár sa obávala, ako dieťatko vo svojich 41 rokoch zvládne, no zatiaľ si to s Viktorom dokonale zorganizovali. Vianočné a silvestrovské sviatky tak strávili v úplne novej atmosfére: „Neriešili sme žiadne darčeky, lebo sme na to nemali čas ani energiu (smiech). Myslím si, že sme do rodiny prispeli takým darčekom, ktorý hádam robí veľkú radosť,“ dodáva Adela. Zo silvestrovského bábätka sa teší aj krásna moderátorka JOJky.

 >>> PRVÉ FOTO S DROBCOM NÁJDETE TU <<<