Býk 20. 4. – 20. 5.
Pokojní, tvrdo pracujúci a spoľahliví muži. Mnohí býci z nás to majú v posteli plne pod kontrolou. Pre býka je však dôležité zázemie a dobrý vzťah, pretože toho veľa od prírody nedostal. Sotva dosiahne priemeru, no tých 10 – 14 centimetrov má plne pod kontrolou. Občas sú tu problémy s erekciou, keďže býkovi neustále behá v hlave jeho práca, je to workoholik a nestojí mu preto, že ešte stále má na mysli pracovné povinnosti. Práve workoholizmus je psychikou zásterkou pre slabšiu výbavu.

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Vnímaví, komunikatívni, spoločenskí – bohužiaľ, mnohí mužskí blíženci často končia vo friendzone. Tí, ktorým sa podarí dostať do vzťahu, sú ideálni muži, ktorí (ako jediní) svoju partnerku počúvajú. Veľkosťou svojho prirodzenia sa príliš nezaoberajú, nájdu sa veľmi veľkí i veľmi malí. Ich vnímavosť, inteligencia a prispôsobivosť ich robí majstrami predohry. Ich najšikovnejší pohlavný orgán je jazyk.

Rak 22.6. – 22.7.
Raci sú emcionálne založení chlapi, romantici, tradicionalisti a rodinné typy. Už to samo osebe hovorí veľa. Ich citlivá osobnosť je znakom slabšieho mužstva a ženské móresy či náladovosť sú príznakom menšieho množstva testosterónu. Žiadne dobrodružstvá, žiaden sex na verejnosti, žiadne extrémne polohy, žiaden drsný sex. Raci veľa centimetrov nepobrali, o priemernej dĺžke len smutne snívajú. Suplujú to inými kvalitami – pri rakovi dosahuje žena orgazmy z romantickej večere.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Rodení vodcovia, vždy musia hrať prvé husle, vždy sa musia chváliť. Lev je presne ten chlap, ktorého poznáte zo šatne posilňovne alebo plavárne. Bez ostychu chodí nahý sem a tam, prirodzenie sa mu hompáľa až pri kolenách a kto si ho ešte nestihol všimnúť, tomu ním s radosťou zamáva. Levy nepoznajú európsky priemer, u nich to začína pri africkom priemere.

Panna 23. 8. – 22. 9.
Pracovitý, realista, puntičkár, detailista. Už dávno sa nehovorí, že muž je oholený ako detská prdelka, ale dokonale oholený ako prirodzenie v znamení panny. Takíto chlapi variujú v dĺžke, no vedia, že treba zhodiť váhu, aby opticky nabrali zopár centi. Ženy ich prirodzenia zbožňujú – sú vždy dokonale čisté, upravené a puntičkárska povaha sa premietla aj do geneticky – vždy rovní ako pravítko bez jediného stočenia si krútenia. A vôbec nie sú panici.

Váhy 23. 9. – 23. 10.
Váhy už podľa názvu patria medzi rozvážne znamenia, večne harmonických mužov, veľmi tvorivých, bez stresu. Veľkosť prirodzenia v tomto prípade dosahuje európsky priemer 14 – 15 centimetrov a často klesá. Napriek tomu sú váhy so svojím priemerným penisom spokojní a vďaka ich náture preferujú skôr príslovie: Aj s malým gašparkom sa dá urobiť veľký cirkus.

Škorpión 24. 10. – 22. 11
Tichá voda brehy myje. Škorpióni-muži sú nenápadní, na prvý pohľad nič nevidno. V angličtine existuje tzv. grower or shower. Prvý je bez erekcie malý, no narastie do prekvapivej dĺžky, druhý je veľký aj v pokoji, no veľké zmeny od neho nečakajte. Škorpióni patria k tzv. growerom. Ich malé flegmatické penisy sa šmahom ruky zmenia na sexuálne tornáda, ktoré devastujú každú nepripravenú krásku.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
Strelci milujú slobodu, sú úprimní, dobrodružní a usadia sa až v neskoršom veku. Samozrejme, vyplýva to z ich prirodzenia, za ktoré sa nehanbia. Takých 19 – 20 centimetrov je bežná vec a už to len rastie. Záväzky pre nich nie sú, svoje spermatické šípy strieľajú kade-tade. Pravdepodobne aj vaša partnerka už mala nejakého strelca na jednu noc.

Kozorožec 22. 12. – 20. 1.
Kozorožec patrí k bežcom na dlhé trate, ambiciózny, nikdy nemení svoje názory a pred ostatnými je trochu ostýchavý, skrýva sa. Málo žien videlo penis kozorožca a aj tie to vzdali. Kozorožec si hanblivo razí svoje. Misionár mu stačí, na poriadne drsný sex ho nemá dostatočne veľkého, je to introvert, ktorý si radšej vystačí sám. Analógia so zvieraťom nie je náhodná. Tak, ako sa stáčajú rohy kozorožca, stáča sa i penis.

Vodnár 21. 1. – 18. 2.
Vodnár je majster prekvapenia, všetko má premyslené, naozaj bystrý chlapík so svojským životným štýlom. Vybavenie síce dokonale zobrazuje európsky priemer (vždy je to tých 15), ale vodnár toto nerieši. Skôr než veľkosť, zaujíma ho štýl. Vodnári sú najväčší fetišisti, sado-maso, bondáž, sex hoci aj v rande na pokladňu, sklony k bisexualite. Polohy mení jedna radosť, ženy im často nestíhajú.

Ryby 19. 2. – 20. 3.
Ryby sú chlapi s najlepšou intuíciou. Dĺžka? Priemerne 13 centimetrov, občas motyka vystrelí a slabo prekročia bežný priemer. Počet ženských orgazmov za noc? Štyri až šesť. Môže za to ich ohľaduplnosť, pozornosť a cieľavedomosť. Názov vodnárovho znamenia si preto našiel analógiu aj v sexe – takíto muži si medzi ženami získavajú veľmi vlhkú povesť.