Bertík – Marek Dvořák: Dnes ako marketingový odborník. Bertík bol z celej filmovej party detí najstarší. Jeho predstaviteľ Marek Dvořák ako jediný zatúžil po kariére pri filme, a tak sa rozhodol skúsiť šťastie na prijímacích skúškach na FAMU. Bohužiaľ, neuspel, a tak sa jeho snaha o slávu skončila. Teraz sa venuje práci v telekomunikáciách.

Pepino – Cyril Křupala: Dnes ako marketingový riaditeľ. Jednou z najvýraznejších postáv filmu bol drzý Pepíno, ktorého scéna, keď mu otec Pepa utiera zadoček smrekovou vetvičkou, sa stala nezabudnuteľnou.

Po štúdiách medzinárodného obchodu teraz pracuje ako šéf marketingovej komunikácie v známej spoločnosti, ktorá poskytuje pôžičky. K filmu sa ešte v minulosti nakrátko vrátil, ale pred kameru nie.

Matýsek – Lukáš Pelánek: Dnes ako poštár. Najmladší z detských hrdinov si nesie hlášku „Matísek se pos * al“ so sebou celý život. A to napriek tomu, že jej súvislosť s filmom S tebou mě baví svět pred okolím tajil až do strednej školy.

K natáčaniu filmov sa už nikdy nevrátil a dal prednosť kariére poštára. V čase nakrúcania mal iba dva roky. O tom, že hral vo filme, sa dozvedel až od mamy, keď mal 7 rokov.

Dášenka – Zuzana Lisová: Dnes ako sestrička v pôrodnici. „Alberte! Pepo! Dášenka išla celý čas v papučkách! „Táto hláška z filmu už je dnes kultová.

Práve Pepínova láska Dášenka sa do histórie zapísala tým, že si zabúdala vyzúvať svoje červené papučky. Dnes je však Zuzana Lisová zamestnaná v pôrodnici a stará sa o nedonosených novorodencov.

Kačenka – Marta Buchtíková: Dnes ako členka náboženskej sekty. Malá „Kačenka“ vyrástla, odsťahovala sa do Francúzska a tam sa stala členkou náboženskej sekty. S ostatnými predstaviteľmi detských rolí ani s ďalšími hercami z filmu nekomunikuje.

Július Satinský († 61): Július bol jednoducho dobrák so srdcom na správnom mieste. Deti ho milovali a to bolo vidieť aj vo filme S tebou mě baví svět . Koncom roku 2002 však sympatického herca zabila rakovina hrubého čreva. V posledných chvíľach údajne prechádzal poriadnym utrpením.