Nie je vôbec jasné prečo k hádke došlo. Vzhľadom k dobe, kedy prebehla, v nej ale s veľkou pravdepodobnosťou zohral svoju rolu démon alkohol. Tragédia zasiahla celú rodinu i priateľov.

Polícia momentálne vyšetruje dôvody konania staršieho muža, ktorý je obvinený z dvojnásobnej vraždy. Blízky člen rodiny však prezradil, že Lindita vyrastala v hrozných podmienkach s tyranským otcom. Po svadbe sa rozhodla začať nový život a s otcom prerušila kontakt. To však agresívny muž nedokázal zniesť.

“ Neviem, ako dať dohromady slová. Alah vie najlepšie, prečo sa niektoré vecí odohrajú tak, ako sa stanú. Nedokážem poriadne vysvetliť, ako sa cítim, „napísal na facebooku Vetonov bratranec.

„Tak pôvabný pár, tak pôvabná rodina. Mali jednu z najkrajších svadieb, ktorú som v Austrálii videla, „dodala kamarátka.

Telá objavili na verande
Veton pracoval v banke, zatiaľ čo jeho manželka bola zamestnaná ako recepčná. Prípadom sa naplno zaoberajú policajti. Telá páru bola nájdená na verande ich domu. Otec bol objavený opodiaľ. Ak prežije, mohol by do prípadu vniesť svojou výpoveďou viac svetla.

FOTOGALÉRIA: