Legendárna Bohdalka priznala, že s jej kariérou je koniec, možno nie definitívny, na pár mesiacov však určite. Od lekárov si totiž vypočula krutý verdikt. Aká je teda skutočná pravda o jej zdraví?

„Lekári mi odporučili venovať zvyšok tohtoročnej sezóny dôkladnej rekonvalescencii,“ oznámila Blesku herečka. Týka sa to všetkých divadelných predstavení a iných vystúpení, ktoré má v diári na nasledujúcich niekoľko týždňov až mesiacov. „A to vrátane predstavenia Gin Game v Divadle Na Jezerke s Milanom Kňažkom. Kvôli Honzovi Hrušínskemu, Milanovi i divákom som do poslednej chvíle dúfala, že ich odohráme, ale je poctivé povedať, že sa v týchto dňoch necítim na stopercentný výkon. Herec musí byť fit,“ priznala obľúbená herečka pre Blesk.

„Verím, že mi jar vleje silu do žíl a s divákmi sa zase uvidíme.“ Bohdalová však ráta aj s možnosťou, že veľké divadelné predstavenia by už boli vzhľadom na jej zdravotný stav nad jej sily. „Rada by som pokračovala napríklad vo svojich besedách,“ dodala na záver.