Menu, ktoré sa v úvode šou skladalo zo 136 jedál, bolo v závere výrazne obmenené, pričom Martin pomohol srdečnému majiteľovi aj s inventúrou a chodom celého podniku. Kým Tibor napriek počiatočnému váhaniu nešetril nadšením, radosť z novej relácie prejavili i diváci.

Slováci si novú šou pozreli a Markíze posielajú jasné odkazy. ,,Bolo to veľmi fascinujúce a inšpiratívne. Nebol to zbytočne strávený čas pred telkou, super!“ napísala Eva. ,,Konečne niečo, čo sa dá pozerať a šéfkuchár Martin top profesionál,“ prezradila Veronika.

,,Takýto refresh by bolo treba viacerým reštauráciám, niektoré sú ako z minulého storočia, veľmi dobrá relácia,“ zdôverila sa Zuzana. ,,Veľmi dobrá a inšpiratívna časť,“ vyjadrila sa ďalšia užívateľka Facebooku. Nuž, vyzerá to tak, že televízia opäť raz trafila do čierneho.

„Perfektná relácia, ďakujem, Markíza. Konečne niečo, na čo sa dá pozerať. Už teraz sa teším na ďalšiu časť. Obsadenie na jednotku, pán Novák naozaj obor s veľkým telom, ale hlavne aj srdcom. Pevná ruka, ale pritom priateľský, ľudský, edukatívny. Ďakujem za dobre využitý čas pri TV a hlavne za motivačný program,“ napísal istý Rudolf.

K nemu sa s podobným názorom pripojila i Martina: „Pre mňa výborné, hlavný protagonista je príjemný televízny typ, celé to bolo dojímavé pre mňa.“