Ošúchaná žena neverila tomu, čo počula. Frustrovaní únoscovia zavolali jej manželovi a zapli hlasitý odposluch. Potom už len počula od druhej strany telefónu: „No ako? Je už po všetkom?

Ako sa to stalo? V roku 2004 prišla Noela do Austrálie. Potom sa stretla s africkým utečencom Balalou Kalalovou, ktorý ju očaril a čoskoro sa zosobášili.

V priebehu rokov, keď boli spolu, žena si všimla, že jej partner bol agresívny, ale nikdy v živote by si nemyslela, že by spáchal niečo také kruté.

Muži držali vystrašenú ženu dva dni a zároveň kontaktovali jej manžela. Počula kedy dal príkaz na vraždu. Bola si istá, že zomrie. Muži to nikdy nemali v úmysle urobiť, pretože nikdy by sa nezbavili ženy a deti. Oznámili jej, že ju prepustia, aj vrátia peniaze manželovi a že za to bude trestaný. Potom sa v Noelovej hlave vytvoril plán.

Dozvedela sa, že jej manžel povedal rodine a priateľom, že jeho žena zomrela počas nešťastnej nehody … Pohreb sa konal v ich dome! Rozhodla sa ísť tam a pozrieť svojmu manželovi do očí. Keď ju zbadal, zastavil sa … Stál tam a nemohol uveriť. Bol tak šokovaný, že sa jej dokonca ospravedlnil – len za čo ?! Žena už informovala políciu, ktorá po chvíli prišla do ich domu.

Kalala spočiatku popieral, že objednal vraždu. Únoscovia však poskytli záznamy, ktoré jasne ukazovali, čo krutý manžel urobil. Bol odsúdený za pokus za vraždu svojej manželky. Noel, napriek tejto strašnej minulosti, verí, že bude zase šťastná.