Dievčatku vlasy bez dovolenia ostrihala učiteľka
„Plakala. Mala strach z toho, aby sa nedostala do problémov kvôli tomu, že si nechala ostrihať vlasy. Spýtal som sa jej, čo sa stalo, a podotkol som, že som ju už dávno upozornil na to, aby si od žiadnych detí nenechala strihať vlasy. Jurney mi ale povedala, že vlasy jej ostrihala učiteľka, aby dorovnala jej účes, “ napísal na svojom instagramovom účte dievčaťa otecko Jimmy Hoffmeyer.

Nahnevaní rodičia sa opäť obrátili na vedenie školy, do ktorej ich dcérka dochádzala. Potom, čo podali sťažnosť, im bolo povedané, že učiteľka za svoj priestupok dostane napomenutie a poznámku do svojho pracovného listu.

Rodičia preložili sedemročnú jurney na inú školu
V každom prípade učiteľka svojej žiačke Jurney ostrihala vlasy bez dovolenia rodičov a tiež bez toho, aby tento postup konzultovala s vedením školy. V súčasnej dobe preto prebieha preskúmavanie ďalších disciplinárnych opatrení, ktoré by prípadne ešte smerovali voči tejto pedagogičke.

Rodičia Jurney Hoffmeyerovej však nechcú mať so základnou školou, v ktorej učiteľka ostrihala ich dcérke vlasy, už nič spoločné. Preto svoje dievčatko preložili na inú školu, kde by mala byť rozhodne v lepších rukách.

Ako by ste reagovali vy, keby vám učitelia v škole bez vášho dovolenia ostrihali dieťa? Napíšte nám svoj názor do komentárov.

FOTOGALÉRIA: