Veríte v karmu? Ak ste na pochybách, pozrite sa, čo o Vás hovorí tibetský horoskop. Karma totiž ovplyvňuje naše životy viac, než by sme si mysleli…

Ak veríte, že človek si so sebou niečo nesie, či už z vlastného života alebo po svojich predkoch, zistite, čo vám povie individuálna karma. Určité linky osudu sa totiž dajú určiť aj podľa roku, v ktorom ste sa narodili.

Určiť MEVU je veľmi jednoduché, stačí si v tabuľke nájsť rok, v ktorom ste sa narodili.

Meva 1
Vaša myseľ je s veľkou pravdepodobnosťou nepokojná a máte sklon k pesimizmu. Navonok síce pôsobíte, ako priateľský a životu otvorený človek, no tvrdohlavosť z vás nič nevykorení a práve tá vám často spôsobuje nemalé ťažkosti. Situácii sa dokážete prispôsobiť, no nedokážete nič zmeniť. To vás robí podráždeným a voči životu negatívnejšie zameraným človekom. V priebehu života sa môžete stretnúť s alkoholom či drogami. V oblasti zdravia dbajte na svoje obličky, močový mechúr a pohlavné orgány. Keďže máte sklony k náladovosti, v niektorých prípadoch až k depresiám, mali by ste si nájsť niekoho, komu svoju nevyliečiteľne romantickú dušu zveríte.

Meva 2
Ste príjemný človek a agresivita alebo výsostná zlosť vám nikdy nebudú blízke. Ste ambiciózny človek, no zároveň dbáte na detaily. Medzi svojimi ste vnímaný ako veľmi starostlivý, no nie vodca. Dokážete pracovať v tíme ľudí a najväčšie úspechy dosiahnete vo veku 45-50 rokov. Milujete sladkosti, preto máte sklony k širšiemu pásu, niektorí až k obezite. Pozor by ste si mali dávať na chrbticu, kožu, črevá a krv. Vo vzťahoch ste veľmi pozorní, no dajte niekedy viac na svoje pocity, než rozum.

Meva 3
Ste samostatná osobnosť, ktorá nepotrebuje, aby ju niekto korigoval a navigoval. Svoju cestu hľadáte sami a ste veľmi optimistický a nezávislý človek. V komunikácii ste vďaka tomu tvrdohlavý a radi si presadzujete svoje názory, ktoré podkladáte vlastnými skúsenosťami. Najúspešnejší budete vo veku 34-38 rokov, no vzostupy a pády na vašom živote neurobia hrubé čiary ani potom. Tak rýchlo, ako materiálne veci a peniaze získate, tak rýchlo ich aj miniete. Dávajte si pozor na nohy, nervové ochorenia či závislosti.

Článok pokračuje na ďalšej strane…