„Mirek s nami nebýva, občas u nás je. Nemôžem povedať, že som bláznivo zamilovaná. Som rada, že mi so všetkým pomáha, cítim sa s ním bezpečne,“ priznala pre Super.cz.

​Navonok sebavedomo pôsobiaca Agáta Hanychová sa aktuálne na svojom instagramovom profile zverila, že opak je pravdou, a preto spolupracuje už s terapeutkou.

Je celkom možné, že stresy, ktoré prežíval jej expartner Jaromír Soukup kvôli dlhom jeho mediálnej spoločnosti, čo sa odrazilo aj na jeho zdraví, mohli poznačiť aj ju, najmä keď bola v citlivom období tehotenstva a neskôr šestonedelia.

Mala byť z toho vyčerpaná natoľko, že stratila mlieko a po dvoch letných mesiacoch v Marbelle, kde sa so Soukupom hádali, sa s ním rozišla.

Náhradu si hneď našla v expartnerovi a otcovi jej syna Kryšpína, Miroslavovi Dopitovi, ale nevyzerá, že to majú vo vzťahu celkom ideálne. Hoci spočiatku hovorila, že u nej Dopita po rozvode býva, zjavne to nebolo natrvalo, čo je v prípade rozvíjajpceho sa vzťahu zvláštne.

​Zdroj z jej blízkosti, ktorý si neželal zverejniť meno, je z Hanychovej stavu a správania znepokojený. „Agáta na tom nie je psychicky dobre, nechová sa normálne. Má veľké výkyvy nálad a chvíľami je úplne mimo. Súdy so Soukupom kvôli Rozárke ju navyše stoja strašné prachy,“ prezradil Expresu niečo zo zákulisia, ako ho Hanychová verejne neukazuje.

FOTO: