Mince (alebo Pentakle) predstavujú peniaze, kariéru a materiálne statky a zručnosti potrebné na to, aby sme sa cítili bezpečne. Navyše som niekde čítala, že predstavujú všetko fyzické, teda aj telesné: napr “telesné pôžitky”…

Mince vypovedajú o materiálnom pohodlí nášho fyzického života. Spájajú sa s elementom Zem. V minulosti predstavovali triedu obchodníkov. Ich svetovou stranou je sever.

Na tento týždeň nám vyšla karta : PÁŽA MINCÍ. Poďme si o nej povedať viac a zistíme čo nás čaká.

Páža Mincí

Páže Mincí je študent a/alebo učeň. Je fascinovaný svojím štúdiom a nerozlišuje medzi prácou a hrou. Človek, ktorý odoláva rozptýleniam, keď je zameraný na nejaký cieľ. Má silné spojenie s energiou Zeme a ide za svojou víziou, čo je niekedy hodne osamelá cesta. Život je rituál sústavných nových začiatkov.

V našom živote teraz prevládajú praktický idealizmus, financie a vzdelávanie. Naše nadšenie je chytľavé. Hlboké sústredenie. Očakávajme správy ohľadne finančných záležitostí.

Obrátená karta: Puntičkársky pracant bez zmyslu pre humor. Niekto, kto nevie nadviazať dobre kontakt s inými a neznáša tých, čo to dokážu. Nedostatočná predstavivosť. Nevítaná správa. Nerealistický človek. Prehliadnutie evidentných skutočností. Nelogické myslenie. Rebelantstvo.

Pokiaľ sa vám článok páčil, nezabudnite ho zdieľať medzi vašich priateľov 🙂