Rovné a hladké vlasy chce každá z nás, ktoré tejto typ účesu vyhovuje. Avšak, priveľa ošetrení v salóne spôsobuje poškodenie a štiepenie koncov. Nehovoriac o tom, že takéto kúry sú niekedy príliš drahé…

Vedeli ste však, že krásne rovné a hladké vlasy môžete získať aj bez poškodenia a zbytočného míňania peňazí? Väčšinu z týchto vecí však máte práve vo svojej špajzi!

Na čo viac investovať do drahej kúry, ktorá vaše vlasy môže poškodiť oveľa viac. Vyskúšajte radšej prirodzený prístup, ktorý vlasy vyrovná a dokonca im dopraje aj poriadnu výživu. Poďme sa teda pozrieť, čo všetko sľubuje práve dokonalé rovné vlasy.

Kokosové mlieko

Kokosové mlieko nie je spojené len s udržaním rovných vlasov, ale jeho antibakteriálne vlastnosti pomáhajú znížiť pravdepodobnosť infekcie pokožky hlavy. Stačí iba extrahovať šťavu z kokosového orecha, nechať ju na vlasoch pôsobiť aspoň 10 minúť a opláchnuť vodou.

Vajíčka a olivový olej

Zmiešajte dve vajíčka so štyrmi lyžicami kvalitného olivového oleja a aplikujte zmes na pokožku hlavy a vlasy. Nechajte pôsobiť aspoň pol hodiny a následne zmyte z vlasov. Odporúčame použiť aj šampón.

Aloe Vera

Aloe Vera obsahuje mnoho enzýmov, ktoré pomáhajú zdravému rastu vlasov. Aloe gél okrem toho vlasy hydratuje a udržuje ich rovné. A pokiaľ vás trápia vlasy, ktoré sú neustále krepaté a neviete si s nimi dať rady, vyrobte si kondicionér, ktorý vám vaše vlasy vyrovná rýchlo a efektívne. Stačí len zmiešať 120 ml teplého oleja a gél z aloe vera a zázrak máte hotový!

Článok pokračuje na ďalšej strane…