Ten nás už ničím neprekvapí! Chúťky multiotecka Borisa Kollára (53) naberajú nový kurz. Podnikateľovi sa počas jesenných módnych dní dostala do hľadáčika mladá žena s džungľou medzi nohami. Borisa očarila a navyše sa rozplýval aj nad jej nechutne vulgárnym outfitom.

Boris Kollár mal za svoj život množstvo mileniek a vždy sa rád obklopoval peknými ženami. Naposledy prekvapil románikom s Barborou Balúchovou, ktorá dnes vychováva jeho syna, no šepkalo sa aj o tehotenstve bývalej Barbory Bátorovej, hoci otcom dieťaťa je napokon niekto iný. Dnes zavíta do spoločnosti rád aj v sprievode svojich starších dcér, ktoré sú na každej akcii jeho ozdobou. Na Bratislavských módnych dňoch sa rovnako ukázal po boku Sašky a Ester, ktoré politikovi rastú do krásy, no niečím predsa len udivil všetkých naokolo.

To, že ho zaujala táto známa blogerka Alex by nepovedal asi nikto a to ste ju ešte nevideli! So sporo odetou modelkou sa stihol aj vyfotiť a okomentoval to slovami: Konečne prišiel niekto, kto sa nehanbí ukázať sa tak, ako ho príroda stvorila!

Článok pokračuje na ďalšej strane…