Ďalšia chyba na nových iPhonoch! Nové iPhony nie sú v predaji ani mesiac a užívatelia hlásia v poradí už druhú vážnu chybu. Tentokrát sa jedná o problém nabíjaním.

Nové iPhony boli predstavené 12. septembra. iPhone XS, XS Max a XR opäť prekovali rekordy a predávajú sa veľmi dobre napriek vysokej cene. Tohtoročné modely opať posunuly hranice o čosi vyššie ako v cene tak aj po hardvérovej stránke.

Užívatelia hlásia ďalšiu chybu. Tentokrát sa iPhone nenabíja

Na oficiálnych fórach Apple sa začali objavovať sťažnosti týkajúce sa nabíjania nových iPhonov. Týchto sťažností stále pribúda a užívatelia opäť čakajú na vyjadrenie Apple. Zaujímavý fakt je, že táto chyba sa objavuje na rôznych zariadeniach a netýka sa len istej série telefónov.

APPLE SA ZATIAL KU CHYBE NEVYJADRIL

Po pripojení kábla sa iPhone nenabíja

Užívatelia zápasia s problémom kedy sa telefón nezačne nabíjať po pripojení kábla keď je iPhone uspatý s vypnutou obrazovkou. Apple teraz tlačí čas aby zozbierali čo najviac informácii o a vyriešili tento problém.

Chyba sa vyskytuje v kombinácii s originálným príslušenstvom ktoré je v balení ale je plne funkčné. Užívatelia nehlásili takéto chyby s neoriginálnym príslušenstvom.

Zatiaľ iba na XS  a XS MAX

Na začiatku to vyzeralo že táto chyba sa bude týkať iba verzie XS MAX, ale postupne sa začali objavovať užívatelia ktorý majú rovnaký problém na iPhone XS. Tu pre Apple sa situácia zamotáva ešte viac pretože chyba už zasiahla 2 verzie.

►►► ČLÁNOK POKRAČUJE NA DRUHEJ STRANE ►►►