Tatiana Brunayová (31) sa od začiatku hry netají svojím zámerom na statku, ktorým je predovšetkým hra a zábava. V posledných dňoch ale zadaná mamička svoje aktivity stupňuje. Jej priateľ ale konečne zareagoval, no jeho slová na Tánine video s Petrom sú viac ako prekvapivé.

Nemá problém „laškovať“ s chlapmi a bez hanby to aj verejne priznáva. S Petrom Harezníkom vytvorila nerozlučný pár a bez okolkov s ním mala sex v plnej spálni. Boli prichytení priamo pri čine v posteli, kde si užívali divokú noc, pričom im neprekážala kamera, či dokonca spiaca Miša, ktorá ležala priamo vedľa nich.

Táňa ale má v súkromí priateľa Paľa a vychováva malú dcérku. Ani to jej však nebráni v tom, aby si Farmu užívala naplno a ak by človek nevedel tak by si myslel, že ju doma nečaká žiadna rodina ale, že je slobodná a chce si iba užívať.

O Táninej obľube v pánskej spoločnosti sa rozhovoril aj fitnessák Martin Šmahel: “Mám pocit, že je nejaká nevybúrená. Ako keby to tu chcela všetko prevrátiť hore nohami, hlavne chlapov. Dobrý pocit z toho nemám, ale tak nech si rieši, čo potrebuje. Možno, že na to prišla na Farmu,” prezrádza v dokrútke Martin Šmahel, ktorému boli podľa vlastných slov jej vtieravé dotyky nepríjemné.

Šmahel však nie je jediný, komu sa naskytla takáto príležitosť. Najväčším otáznikom pre mnohých divákov, ale aj prítomných súťažiacich, je Tatianin vzťah s Petrom Harezníkom (38).

Priestory schátraného statku tak zaplavili horúce dotyky, pohyby a vzdychy, čo pobúrilo väčšinu fanúšikov na sociálnych sieťach. „Normálne mi je ľúto jej chlapa, ale môže byť rád, že sa ukázala,“ reagovala jedna z našich čitateliek.

Reakciu jej muža na Tánine laškovanie nájdete na ďalšej strane…