Keby som poprela minulosť, svoje emócie, lásku, poprela by som seba a každé slovo, ktoré som kedy vypustila z pusy. A bála by som sa, že aj všetky ďalšie vyznania a sľuby, ktoré vypustím a dám komukoľvek inému, stratia tým pádom na váhe.

Nehľadajte v mojich úvahách ľútosť ani patetickú nostalgiu, usmievala som sa vtedy, usmievať sa budem aj teraz. Pretože 8. október nejde vymazať zo mňa.

Rytmus si nedá pokoj a ďalej ponižuje Daru! Speváčka sa k tomu vyjadrila jasne: Hrabe mu!

Nepíšem to preto, aby sa tu teraz v diskusiách komukoľvek nakladalo. Patrika mám, s ohliadnutím od všetkého, stále rada. Bola som to ja, kto s ním žil, takže som tým pádom jediná, kto sa môže eventuálne sťažovať.

Nepotrebujem ani poľutovať, ani utvrdzovať v tom, že sme sa k sebe aj tak nehodili. A vo svojej dobe, pretože každý vzťah má „svoju dobu“, to všetko malo svoje čaro. A dôkazom toho je aj pesnička 8. október,“ napísala Dara Rolins na sociálnu sieť.

K tomu priložila fotografiu z minulosti, kedy boli zamilovaní a s jej dcérou Laurou tvorili spokojnú a šťastnú rodinku.

Už skôr sa Dara Rolins vyjadrila, že súčasné Patrikové správanie je detinské a príliš mu nerozumie. Nesvoja z toho bola aj Rytmusova nová priateľka Jasmina Alagic, ktorej to bolo celé ľúto. Ona sama s Darou žiadny problém nemá. Jediný, komu Dara evidentne prekáža, je sám Rytmus.

Takto oznámili svoj rozhod

Čo rapoval Rytmus vo zmazané piesni?

„Celé to prišlo nečekane,
nepovedal som ani mame,
že v mojom živote je žena,
na ktorú som čakal a je pre mňa vyrobená. 

Navždy ťa budem ľúbiť, budem pri tebe stáť.