Stále hlasnejšie sa hovorí o tom, že v nešťastnej smrti Lady Di mal prsty princ Charles. Teraz sa dokonca prišlo na jeho motív. A jeho urodzení synovia tým budú asi veľmi nepríjemne zaskočení!

Plánoval chladnokrvnú vraždu, aby mohol na trón zasadnúť s milovanou ženou. Presne z toho viní princa Charlesa, ktorý vraj nechal zabiť Dianu, aby si mohol bez problémov vziať za manželku Camillu Parker-Bowles a urobiť z nej kráľovnú!

K takému záveru údajne dospeli vyšetrovatelia, ktorých najal princ William, aby znovu vyšetril smrť jeho matky. „Rozvod proste nestačil“ hovorí človek z Buckinghamského paláca. „Camilla vedela, že pokiaľ bude Diana žiť, nebude mať kľud“

„Naliehala na Charlesa celé roky, donekonečna ho presviedčala, že sa proste nemôže stať jeho manželkou, pokiaľ bude Diana niekde poblíž. Mala v tom jasno. Keby Diana žila, verejnosť by jej postavenie nikdy neakceptovala“  vysvetľuje zdroj z paláca.

A slova Camilly nakoniec nezostali bez odozvy. „Nakoniec Charles podľahol, spoločne pripravil plán, ako Dianu navždy odstrániť z ich životov“ uviedol zamestnanec.

Tieto správy má za pravdivé aj kniha, ktorá o Charlesovi práve vychádza, princ podľa nej naviac nikdy Dianu nemiloval.

Článok pokračuje na ďalšej strane…