Rytmus (41) sa chová, ako by pre neho Dara Rolins (45) nikdy neexistovala. Kedysi zamilovaný párik by oslavoval ôsme výročie. Speváčka si ho pripomenula dojemnou fotkou a odkazom. Na to mal rapper, ktorý už pol roka randí s moderátorkou Jasminou Alagič (29), jasnú odpoveď: Si chorá! Nechaj nás byť a ži svoj život! Fanúšikovia im ale túto eskapádu prestávajú veriť.

Rytmus zmazal všetky dôkazy o rokoch spoločného života s Darou Rolins. Je len on a Jasmina Alagič. A na toto práve Dara reagovala včera, presne v deň, kedy by mali ôsme výročie. Zasiahlo ju, že Patrik odstránil pesničku 8. október, ktorá bola venovaná jej. „8. október bol, je a vždy bude. A aj keď sú karty dnes rozdané inak, tak viem, že tomuto dňu a pesničke venujem zvýšenú pozornosť, „píše.

To Rytmusa vytočilo a napísal reakciu, ktorú nikto nečakal: “Dara, na čo je toto dobré? Moc ťa prosím, nechaj nás už žiť s Jasminou našu lásku. Od januára sme rozídení a je už október. To je 9 mesiacov!!! Dopraj nám šťastie ako ho prajeme aj my tebe a nevracaj sa do minulosti. Čo od nás chceš? Čo si máme púšťať každý rok 8. október a pozerať si naše spoločné fotky? Neverím, že by si toto robila kebyže máš nového frajera. Je to choré. Načo tá fotka s malou Lolou? Aký je ciel? Preč to hranie na city osamelým mamám? Veď si žime naše krásne životy a neriešme niečo čo už neni. Prajem ti novu lásku a pokoj,”

„Toto divadlo je trochu zvláštne, pretože obom je cez štyridsať rokov a svoje problémy by možno mali riešiť inak ako cez Instagram, pred zrakmi verejnosti a fanúšikov. Ľudia dokonca začali pochybovať o tom, či je táto instagramová vojna reálna . Mnoho z nich si totiž myslia, že sa jedná o dobre premyslený marketingový ťah, a to z dôvodu, aby sa im zdvihla popularita a následne aj cena.

Článok pokračuje na ďalšej strane…