V poradí už druhá spoločenská akcia, na ktorej sa Kate, vojvodkyňa z Cambridge (36), objavila od aprílového pôrodu princa Louisa, a hneď sa stalo niečo úplne neočakávaného – princ William (36) porušil protokol a jemne sa dotýkal chrbta svojej manželky vo chvíli , kedy dorazili na akciu The Global ministerial Mental Health Summit v Londýne.

Kráľovská rodina sa riadi veľmi prísnymi pravidlami etikety, ktorá okrem iného zahŕňa aj nepatrný fyzický kontakt. Držanie sa za ruky či iné romantické dotyky sa považujú za neprofesionálne a nemiestne, na verejnosti je predsa len pár „v práci“ a reprezentuje.

A ako sa zdá, pomaly, ale isto sa to učí aj princ Harry (34) so ​​svojou novomanželkou Meghan (37). Pravidlá sú ale predovšetkým od toho, aby sa porušovali, a nečakané milé gesto u britskej aristokracie je len znamením, že aj keď majú modrú krv, sú to stále obyčajní ľudia.

Vojvodu a vojvodkyňu z Cambridge privítal zdravotnícky tajomník Matt Hancock, keď sa zúčastnili akcie The Global ministerial Mental Health Summit v County Hall, a Kate, pol roka od pôrodu, vyzerala úplne skvele.

Slávna herečka slovne zaútočila na vojvodkyňu Kate: To čo urobila bola veľká pretvárka odkazuje!

Možno preto sa William neudržal a svoju manželku hladkal po chrbte … Kate na sebe mala upnuté fialové šaty od Emilie Wickstead s dlhými rukávmi a zvýrazneným pasom, ktorý podčiarkoval jej dokonale štíhlu postavu, a semišové lodičky Gianvito Rossi 105 v púdrovej farbe.

Rovnakú kombináciu si mimochodom obliekla už pred piatimi dňami v Hamburgu, a okrem Kate, ktorá takto „recyklovala“ šaty, zvolil rovnaký oblek a kravatu ako v Nemecku tiež princ.

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼