Prečo začali trestať môj tím, keď sa do seba pustili oba tímy? Keď poviete, že som to začal ja, tak nesúhlasím, pretože som len dokončil, čo už začalo. V každom prípade ma potrestajte, ale Zubajre s tým nemá čo robiť. Ak ste si mysleli, že budem mlčať, tak ste na omyle. Zrušili ste Zubajr zápas a chcete ho vyhodiť z UFC, pretože udrel Conora. Ale nezabudnite na to, že to bol Conor, ktorý udrel môjho brata ako prvý!“

Chabib Nurmagomedov na svojom oficiálnom instagramovém účte pohrozil UFC, že skončí.

„Ak Zubajra vyrazíte, tak by ste mali vedieť, že o mňa prídete tiež. My v Rusku v tom nikdy nenecháme našich bratov samotných a ja to pre svojho brata urobím. Ak ste stále rozhodnutý ho vyhodiť, nezabudnite roztrhať aj moju zmluvu, inak to urobím sám. A posledná vec. Pokojne si nechajte moje peniaze, ktoré mi dlhujete. Máte s nimi dosť starostí a ja dúfam, že sa nimi neudusíte. My sme hájili našu česť a to je pre nás najdôležitejšie. Dotiahneme to až do konca,“ zakončil svoju vyhrážku Nurmagomedov, ktorý sa po víťazstve chválil novinárom telefonátom od ruského prezidenta Vladimira Putina.

Vrelý vzťah doložil vo štvrtok opäť na Instagrame spoločnou fotkou ​​a komentárom. „Veľmi vám ďakujem Vladimír Vladimirovič za srdečné privítanie a za gratuláciu. A som veľmi potešený, že moje víťazstvo prinieslo toľko nadšenia našej krajine. Toto je naše spoločné víťazstvo.“

Aký bude ďalší vývoj celej kauzy? 15. októbra budú Chabib a McGregor predvolaní pred Nevadskú športovú komisiu, 24. októbra sa dozvie, na ako dlho a ak vôbec budú suspendované.

A čo je zač jeden z agresorov Tuchugov?

Celkom veľmi kontroverzné postava! Čečenský bojovník má za sebou v UFC štyri zápasy, z nich tri vyhral a jeden prehral. Ešte pred vstupom do najväčšej MMA organizácie sveta si v Rusku krátil dlhé chvíle pouličnými bitkami.

V UFC sa naposledy predstavil pred dvoma rokmi v máji, potom neprešiel dopingovým testom a dostal na dva roky stopku. Tá mu práve tento rok vypršala, jeho návrat bol naplánovaný na november a stretnúť sa mal s Arťomom Lobovom. To teraz však zrejme padá.