Jasmina Alagič (29) sa momentálne pravidelne objavuje na obrazovkách televízie Markíza. Aktuálne hviezdi v šou Tvoja tvár znie povedome, kde nielen v poslednom šiestom kole ukázala, že vie aj spievať! A nielen to. Moderátorka sa pochválila aj svojou mamou.

Temperamentná moderátorka s exotickým výzorom a bosnianskymi koreňmi hviezdi v markizáckej Tvojej tvári. V poslednom kole sa Jasmina Alagič prevtelila do americkej speváčky Alicie Keys a svoje vystúpenie zvládla na výbornú. Možno aj vďaka mame, ktorá ju prišla podporiť.

Ako pred každým vystúpením, aj teraz pociťovala Jasmina strach z toho, ako celú šou zvládne, keď v tom vbehla do zákulisia na návštevu Jasminina mama so sestrou Alexandrou. So šikovnou dcérou sa srdečne zvítala a po dlhom objatí konečne ukázala svoju tvár.

Asi by ste ale márne čakali na snedú exotickú ženu s výrazným úsmevom. Hoci mama Jasminy Alagič pôsobí veľmi sympaticky, črty tváre zdedila Rytmusova nastávajúca zrejme skôr po otcovi či iných príbuzných. Nech je ako chce, raper má evidentne veľmi príjemnú svokru, ktorej návšteva pred šou Tvoja tvár Jasmine určite dodala sebavedomie a silu.

FOTKY nájdete na ďalšej strane…