Jasmina ale celý výlet na poslednú chvíľu zrušila. Informoval o tom server Čas.sk. Na veľkolepú akciu ich pozvala spoločnosť s mobilnými telefónmi, pretože Dara je tvárou pre Česko a Jasmina pre Slovensko. Všetko bežalo podľa plánu, keď Jasmina svoju cestu z ničoho nič zrušila.

Väčšina fanúšikov si okamžite pomyslela, že je to preto, aby sa nestretla s Darou. Moderátorka ale prišla s iným vysvetlením.

Jasmina mala mať zdravotné problémy, ktoré jej nedovoľovali odletieť. Zdroj z jej blízkeho okolia však prezradil, že pôvabná moderátorka ešte včera natáčala Tvoja tvár znie povedome a vyzerala zdravo. „Momentálne natáčame Tvoja tvár znie povedome a to je pre mňa priorita.

So spoločnosťou Huawei máme naplánované ďalšie akcie, na ktoré sa už teraz teším, „odpovedala Jasmina veľmi vyhýbavo. Otázkou teraz zostáva, či Jasmina hovorí pravdu, alebo sa jej naozaj nechcelo stretnúť s Darou, ktorej má jej milovaný partner v poslednej dobe stále plné ústa. A alebo že by jej to neodporučil samotný rapper?