Diváci televízie Markíza si aktuálne vychutnávajú už desiatu sériu obľúbenej reality šou Farma. Tvorcovia v jubilejnej edícii projektu kompletne zmenili koncept a do tvrdých podmienok televízneho statku nasadili aj sedmičku celebrít. Aktuálne najúspešnejších súťažiacich doplnila ďalšia štvorica banditov. O to prekvapivejšia je informácia, že Markíza Farmu už nenatáča. UKONČILA ju v polovici!

Markíza prekvapila skalných divákov Farmy, keď po prvýkrát v histórii reality šou zrušila natáčanie. Šokujúci koniec Farmy má mať podľa vedenia jednoduché vysvetlenie, ktoré sa ale vymyká zabehnutým pravidlám súťaže!

Televízia podľa našich zistení výrobu ukončila v prvý októbrový víkend. A keďže súťažiaci odcestovali na Farmu v závere júla, reálne na nej strávili namiesto dlhých štyroch mesiacov len dva. Ide teda o historicky najkratšiu sériu. Zaujímalo nás preto, čo je za tým.

Všetci farmári sú už podľa informácii portálu Topky totiž doma a Markíza zastavila natáčanie po dvoch mesiacoch v prvý októbrový víkend. Súťažiaci sa tak trápili v sťažených podmienkach len polovicu času a dnes si už niekto z nich užíva výhru spolu s rodinou. Televízia má na extrémne skrátený čas natáčania svojské vysvetlenie:

Článok pokračuje na ďalšej strane…