Najväčšia akcia v histórii slovenských bojových športov už sa blíži. 27. decembra sa uskutoční v pražskej O2 Arene mimoriadny galavečer. Jedným z hlavných hrdinov večera organizácie XFN bude rapper Otakar Petřina, alias Marpo. V boxerskom dueli sa stretne so slovenským kolegom z hudobnej branže Rytmusom. Toho však, ako tvrdí, potrebuje v súčasnej dobe hlavne nenávidieť.

Na súboj Marpo vs. Rytmus sa do pražskej O2 Arény tešia tisíce divákov. V ďalšom diele relácii Fight známy rapper Marpo prezradil, ako sa pred zápasom cíti, kvôli čomu si obľúbil box, alebo prečo si nemôže dovoliť prehrať.

Začnime postupne. Box teraz Marpovi vyhovuje hlavne zo zdravotných dôvodov. „Podpísalo sa na mne zranenie z iných zápasov,“ prezrádza. „Bolia ma platničky, takže som box uvítal, pretože pri ňom nemusím dvíhať nohy.“

V súčasnosti si dal pauzu v koncertovaní so skupinou TroubleGang a tvrdo trénuje v telocvičniach aj pod holým nebom na Floride. „V decembri budem perfektne pripravený!“ Hlási rázne.

Pred akciou, ktorú organizácia XFN naplánovala na 27. decembra, počúva hudobník a bojovník od niektorých kritikov i rôzne pochybnosti.

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼