Na farme už 7 týždňov bojujú o výhru 75-tisíc EUR. Niet sa čomu diviť že vznikajú rôzne nezhody medzi farmármi. Kadžý chce vyhrať a preto sa skupinkujú a hrajú podľa taktík. Bude aj toto jedna z taktík?

Na druhej strane sa niet čomu diviť, že keď dostanú od hospodára Martina bonus v podobe nejakého alkoholu, že sa farmári chcú odreagovať a zabaviť sa, a tak po večeroch si pripijú pri ohníku a utužujú kamarátske vzťahy.

Niektorý zašli dalej a neostali „len pri“ utužovaní kamarátskych vzťahov ale zbližovali si aj intímne. Reč je o Dominikov (20) a Miške (33). Prvý sex na Farme sa odohral hneď po tom, ako sa farmári zabývali na statku a to medzi Dominikom Porubským (20) a Michaelou Štefánikovou (33).

S myšlienkou že ich kamery nezachytia odišli mimo záber, ale zabudli si vypnúť mikrofóny a tak sme si všetko mohli vypočuť. Dominik, pre ktorého to bolo po prvý raz, žeby sa mu aj na prvýkrát podarilo zabodovať?

Karin v „tom“?

Pred pár dňami sa šuškalo, že tehotná by mala byť prostoreká blondínka Karin, ktorá mala viacero príznakov tehotenstva. Síce na farme s nikým nespala zatiaľ, ale mala ptíznaky tehotenstva a nebolo ani jej všetko jedno. Ukázalo sa všetk že všetko je v poriadku a nečaká bábätko. Ale to nemožeme povedať o…

Článok pokračuje na druhej strane…

▼▼▼