Tak toto tu ešte nebolo. Reality šou Farma si už pamätá za 10 sérii rôzne zápletky, no takýto problém sa ešte neobjavil. Vášnivá noc medzi Michaelou a Dominikom má zrejme vážne dôsledky. Mladý muž, ktorý bol donedávna panicom, sa bude zrejme musieť vysporiadať s otázkou otcovstva.

Kto by to bol povedal, že jedna noc prinesie o niekoľko týždňov hotovú pohromu? Vášnivá noc na Farme má vášne následky. Miša Štefániková už určite oľutovala, že s Dominikom Porubským mala intímny kontakt. Je totiž presvedčená, že čaká dieťa! Mladého farmára si zobrala bokom a zdôverila sa mu, že majú veľký problém.

“Spravili sme koko*inu, vieš o tom. A je z toho prúser,” začala neľahký príhovor. Dominikovi spočiatku nedochádzalo, o čom je reč, no o chvíľu mu predsa svitlo: “Nebodaj si v tom?” vypadlo z mladíka. Keď sa jeho najčiernejšia obava potvrdila, začali spoločne uvažovať, aké bude mať toto fiasko pokračovanie. Michaela má ale na vec jednoznačný názor. Na Farme plánuje svoje tehotenstvo pred ostatnými ututlať a potom, ako vyjde von, vymyslí, čo ďalej.

Článok pokračuje na ďalšej strane…