Len výčitky, útoky a schválnosti! Tak to v posledných mesiacoch vyzerá medzi Patrikom Vrbovským (41) alias Rytmusom a jeho bývalou láskou Darou Rolins (45). Lenže sama speváčka už toho má očividne dosť a bola by zrejme rada, keby už rapper zmizol z jej života.

„Nechcem to už nijako riešiť. Rozišli sme sa a každý si ideme svojou cestou,“ vykrúcala sa Dara v rozhovore pre iDnes.cz a o svojom sedemročnom vzťahu, ktorý skončil tento rok na jar, sa nechcela veľmi baviť.

„Patrika som milovala, ako všetkých mužov pred ním, s ktorými som mala vzťah, a nemám dôvod na nich hádzať špinu,“ vysvetľovala s tým, že Rytmus navyše nie je tým najdôležitejším mužom, ktorého kedy stretla. Jeden pre ňu totiž znamená oveľa viac.

„Matej, na rozdiel od Patrika, bude do môjho života patriť vďaka Laure celý život,“ prezradila blondínka o spevákovi Matejovi Homolovi (45) z kapely Wohnout, s ktorým má desaťročnú dcérku. Práve tá je jej vraj teraz veľkou oporou.

Zo svojich bolestí a sklamaní sa Rolins čiastočne spovedá aj na sociálnych sieťach a tiež v novom diári, ktorý je plný jej názorov a osobných myšlienok. Objavila sa v ňom napokon aj narážka na Jasmínu Alagic (29), ktorá ju nahradila po boku expartnera Vrbovského:

Článok pokračuje na druhej strane

▼▼▼