„Občas zaznamenávam tendencie žiarliť na úspech tej druhej,“ napísala. Ostatne už skôr priznala, ako ju bolí, že rapper sa teraz pýši novou láskou a minulosť sa snaží vymazať rovnako ako pieseň 8. október, ktorú pre ňu kedysi zložil.

Keď sa potom na jej oficiálnom YouTube kanály objavila v posledných dňoch staršia pieseň s názvom „My dvaja“, ktorú naspievala práve spoločne s expartnerom a sľubovala mu v nej, že ho nikdy neopustí, všetci si hneď domysleli, že ide o jej odplatu a ďalšie rýpnutie do Rytmusa.

Lenže to teraz Slovenka rázne odmietla. „Už tretí deň sa zas rieši, že som JA pridala na svoj kanál duet s Rytmusom. Vraj si nedám pokoj a provokujem. Nie, že by som bola taký sebastred a myslela si, že ste to všetci zaregistrovali, ale pre tých, ktorí áno, na upresnenie:

Interpret rieši hudbu, ale cesty, ako ju k vám dostať, už rieši niekto iný. A ani v tomto prípade nejde o jedného človeka, ale tím ľudí, kde má každý na starosť niečo iné,“ objasnila na Instagrame a dokonca vymenovala partiu, ktorá sa o jej účet stará.

Článok pokračuje na druhej strane

▼▼▼