Televízia Markíza priniesla unikátnu spoveď slovenského dievčaťa, ktorá v trinástich rokoch predala svoje panenstvo mužovi. Ten ho kúpil doslova za pár drobných. Mal päťdesiat rokov…

Televízia Markíza v posledných dňoch venuje pozornosť fenoménu, ktorý sa rozšíril nielen u našich východných susedov, ale aj v Českej republike. Dospelí muži majú neplnoletým dievčatám ponúkať peniaze za to, keď s nimi prídu o panenstvo.

Redaktorom relácie Reflex sa dokonca podarilo natočiť unikátny rozhovor s dievčaťom, ktorá svoju nevinnosť predala, keď mala trinásť rokov.

S odstupom času s plačom priznáva, že jej to zmenilo život, a ľutuje všetkého, čo sa stalo. Za nelegálny sexuálny akt jej pritom päťdesiatročný muž zaplatil len 150 slovenských korún.

Muži si často s dievčatami dohovárajú sex za peniaze cez sociálne siete. Najprv si vyhľadajú dievčatká okolo 11 rokov a následne ich začnú zvádzať, prosiť o intímne fotografie a nakoniec ponúkať peniaze za sex. A mladé dievčatá sa žiaľ v niektorých prípadoch nechajú prehovoriť.

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼