Keď sa žena stane matkou, nie vždy je to jednoduché. O to viac, keď po jej boku nestojí partner, ktorý by jej pomohol a podporil ju.

A práve jedna matka samoživiteľka, ktorej život nebol vždy prechádzkou v ružovej záhrade, sa rozhodla svojmu bývalému priateľovi napísať list, ktorý obletel celý internet.

“Tento list je pre muža, ktorý ma opustil ihneď, keď sa dozvedel, že som tehotná. Vlastne mi je celkom jedno či sa k tebe tento list dostane a či si ho prečítaš. Ani nečakaj, že to bude list plný nenávisti, skôr naopak. Týmto listom by som ti chcela poďakovať, za všetko.

Boli sme spolu dlhé tri roky a vážne som verila tomu, že si pre mňa ten pravý a že náš vzťah je naozajstný a vydrží naveky. Pamätám si to ako dnes, keď sme sa prvýkrát stretli, mali sme 19 rokov. Každý z nás si vie predstaviť aké bláznivé je toto obdobie. Len samé večierky, vysoká a plno prebdených nocí, keď sme sa potulovali vonku a užívali si mladosť.

A dnes, keď tu tak sedím, ma napadá, že to, že som neotehotnela pri našom štýle života oveľa skôr, je vážne zázrak a keby sa to stalo, najskôr by som oveľa skôr zistila, aký naozaj si. Ale beriem to tak, že všetko je tak, ako má byť!

Článok pokračuje na ďalšej strane…