Michal Gajdošech sa len nedávno stretol v duelantskej stodole s prostorekým Nitrančanom Jurajom Solčanským. Súboju dvoch farmárov však predchádzal pobyt v dome pravdy, kde došlo k menšej nehode.

Model z Prahy si totiž počas konzumácie tvrdého kusu chleba vyrazil kúsok predného zubu, a tak musela byť na miesto privolaná sanitka.

Po dôkladnom ošetrení zhodnotila zdravotná asistentka fakt, že nejde o žiadne závažné zranenie, a tak sa odohral právoplatný duel, z ktorého odišiel ako porazený Juraj. Po návrate na Farmu však Michalovi vôbec nebolo do smiechu, keďže prišiel o kúsok zubu a ako úspešnému modelovi mu záležalo na jeho prezentácii v televíznej šou – pár dní sme ho mohli vidieť s nedokonalým úsmevom.

Najnovšie zábery však prekvapili oko nejedného pozorného diváka. Počas voľby druhého duelanta sme si totiž počas Michalovho rozhovoru na kameru všimli jeden detail. Chýbajúci kus zubu je opäť na svojom mieste, a to napriek tomu, že brány Farmy model neopustil. Hmmmm, tak tomuto hovoríme zázrak.

„Odkedy má Mišo spravený zubik?“ Reagoval jeden z divákov na sociálnej sieti po vyhlásení prehry Ibrahima Maigu v poslednom dueli, pričom neskrýval svoje pohoršenie. Všimli ste si to na záberoch aj vy?

FOTKY nájdete na ďalšej strane…