Dlhých trinásť minút čakala mamička s dieťaťom na chodbe. Vystresovaná žena dokonca na chvíľu omdlela. „Neviete si predstaviť, ako dlhých mi tých trinásť minút pripadalo. Ako celá večnosť,“ povedala mamička Jana C. pre seznamzpravy.cz. Keď dorazil lekár, našiel chlapčeka chrčiacého a v bezvedomí.

„Začal štyridsať minút trvajúcu resuscitáciu, ktorá síce bola úspešná, ale syn v dôsledku ťažkého poškodenia mozgu z nedostatku kyslíka zostal v kóme,“ povedal otecko a dodal, že následne bol Adamko prevezený do nemocnice v Hradci Králové.

Neuveriteľné zábery lekárky z Pardubíc: Adamka (10) nechala krvácať a išla ďalej! Upadol do kómy a má poškodený mozog

Chlapec má poškodený celý mozog. „Nikto na neho 13 minút ani nesiahol, nikto sa na neho vlastne ani nepozrel …. v nemocnici …. v krajskej nemocnici …. ten malý chlapec má poškodená všetky centrá v mozgu …. je v kóme. ..zničili ste mi syna …. a je vám všetko úplne jedno ….. čo je to za ľudí, kto riadi túto nemocnicu …. kto zriaďuje túto nemocnicu …. aj vám je všetko jedno .. ..vo vašom zariadení bol zničený detský život a robíte, že sa vás to netýka … rok a pol úplná ľahostajnosť,“ stojí ďalej v príspevku na sociálnej sieti.

Článok pokračuje na druhej strane.