Len pred niekoľkými dňami vypustil Rytmus do sveta obrovskú novinu o zásnubách so svojou balkánskou láskou Jasminou Alagič. Kráska najnovšie vyzradila detailné informácie o budúcej svadbe prominentného páru, aj to, aké priezvislo bude mať po sobáši!

Raper Rytmus pokľakol v Bosne pred svojou balkánskou láskou Jasminou a z priateľky sa razom stala snúbenica. Vzťah prominentných holúbkov mal už od začiatku rýchly spád, s čím sa mnohokrát ťažko vyrovnávala Rytmusova ex Dara Rolins. Najnovšie pre magazín Šarm Jasmina prezradila pikošky z pripravovanej svadby.

“Vo všeobecnosti sa o tom rozprávame, ale myslím, že máme ešte dosť času. Termín ešte nemáme. Hlavne si chcem užiť všetky fázy – teraz sa teším zo zasnúbenia, potom sa budem tešiť z toho, že budem rozmýšľať nad miestom, nad termínom, potom zo samotnej prípravy.

Budem si to šťastie rozkúskovávať, aby trvalo čo najdlhšie,” prezradila temperamentná kráska. Jasmina však nechce so svadbou dlho otáľať a preťahovať termín svadby na niekoľko rokov.

Článok pokračuje na druhej strane.