Milovali nielen surfing a cestovanie, ale predovšetkým jeden druhého. „Je šialené, ako rýchlo a hlboko spolu môžu splynúť dve duše,“ písala o svojej láske ku Christianovi na Instagrame Michelle. Spoločne žili v meste Newport v okrese Orange County v Kalifornii. Ich romantický život však skončil veľmi skoro a tragicky.

Bol to dokonalý a krásny pár. Michelle Avila († 23) a jej priateľ Christian Kent († 20) vyzerali, akoby vystúpili zo stránok módneho magazínu. Milovali cestovanie a surfing. Ich partnerská idyla však tragicky skončila v polovici októbra, kedy sa obaja predávkovali drogami. Zomreli jeden druhému v náručí.

Večer 14. októbra sa vrátili domov z jednej párty. Dievča zaželala svojim rodičom dobrú noc a odišla hore do spálne za svojím priateľom. Keď však ráno jej matka Adriana Avila videla, že ešte ani jeden z nich nevstal z postele, išla sa pozrieť do ich izby. Šokovaná ich našla mŕtvych vo vzájomnom objatí.

Matka bola úplne zdesená a zmätená. Netušila, čo sa mohlo stať. Michelle brala antibiotiká a na párty vôbec nepila. Policajti rodičom oznámili, že sa dvojica predávkovala drogami. Otec dievčaťa Paulo okamžite prehľadal izbu svojej dcéry, ale nenašiel ani stopu po akýchkoľvek návykových látkach.

Článok pokračuje na druhej strane.