Konflikt medzi Rytmusom a manželkou slovenského speváka Paľa Drapáka rezonuje už niekoľko dní slovenským šoubiznisom. K celej kauze sa postupne začali vyjadrovať známe osobnosti vrátane Jasmininej sesternice. Martin Jakubec však nezostal nič dlžný svojej povesti a raperovi napísal poriadne nelichotivé slová.

Po tom, ako si Rytmus neodpustil poznámku na adresu bývalého frontmana kapely Metalinda, Paľa Drapáka, na sociálnej sieti sa spustil hotový ošiaľ. Tvrdú kritiku začala Jeanette Drapáková, pričom ju nasledovali ďalšie osobnosti. Po príchode Jakubca zo zahraničia nechýbal ani jeho komentár plný urážok.

Martin sa rozhodol na sociálnej sieti vyjadriť svoj názor ku kauze, ktorá je momentálne v kurze, pričom nezabudol opäť vyzdvihnúť svoje kvality. ,,Nejaký Rytmus ide urážať Paľa Drapáka? To čo si dovoľuje? Rytmus je jeden nevychovaný fracek -fejk. Pózer, umelina, tzv tichý vzduch v recitatíve, on si hovorí raper? Akurát tak sídliskový pes čo šteká a nekúše. Generácie sa menia a on je relikvia rapu. Kráľ som tu po prvé ja, ale šoubiznisu,“ rozohnil sa spevák známych “evergreenov“.

Je však viac ako pravdepodobné, že slová Jakubca nepadnú na úrodnú pôdu, keďže je všeobecne známe, že Rytmus obvinenia tohto typu vôbec neberie vážne. Dokonca si z nich dokáže spraviť vtip, ktorým následne pobaví fanúšikov na sociálnej sieti.

Celé vyjadrenie Martina Jakubca nájdete na druhej strane.