Chválabohu všetko dobre dopadlo a na koncert dorazil. S celou rodinou potom speváka usporiadatelia ubytovali v horskej chate, kde boli Gottovi bokom od verejnosti. Na vystúpenie ich vozili čiernym mercedesom do športovej haly, kde panovali prísne bezpečnostné opatrenia. V pokynoch od Ivany Gottovej podľa českých médií stálo: Ku Karolovi sa nikto nepovolaný nesmie dostať!

„O Ružomberku som počul samé chvály! Som rád, že sa nám podarilo zorganizovať dva koncerty, „pochvaľoval si pred tým prvým Slavík. Počas oboch vystúpenie však bolo počuť, že spevák kvôli pozostatkom zápalu dýchacích ciest občas chrapčal. Napriek tomu dal do vystúpenia maximum!

Energiu mu okrem iného v zákulisí dodalo stretnutie s blonďavou moderátorkou večera Luciou Barmošovou (36). „Tento muž je skutočne božský! Som vďačná, že som mohla stráviť pár chvíľ v tomto krásnom adventnom čase s jeho piesňami a v jeho spoločnosti, „napísala k fotkám Lucia, ktorá sa k Majstrovi nebezpečne túlila.

Gott sa na Slovensko už čoskoro vráti. Vo štvrtok 24. januára ho čaká koncert v Košiciach, na ktorý si ako hosťa pozval Martu Kubišovú (76).